Sfaturi pentru a decora bucataria cu stil

Posted on - in Bucătărie
sfaturi-pentru-a-decora-bucataria

A-ți decora bucataria înseamnă a-ți crea un loc plăcut pentru prima cafea a dimineții. Așa cum ne facem cadou, uneori, câte o pereche de pantofi sau o geantă drăguță, ne putem accesoriza și înfrumuseța bucătăria cu noi ustensile și decorațiuni.

Textilele pot fi un mod simplu prin care să aduci un strop de culoare în bucătărie. Cele mai bune alegeri sunt fețele de masă, perdeluțele sau covorașele asortate. Ca să nu treci direct la schimbări majore, poți începe cu înlocuirea prosoapelor și mănușilor de bucătărie. Alege un model vesel în ton cu nuanțele din bucătăria ta. Setul pentru bucătărie pisicuță se potrivește oricărui cămin și aduce un strop de culoare.

   set manusa bucatarie

https://www.decorix.ro/set-bucatarie-pisicuta.html

Cu decorațiunile potrivite, nu numai că vei decora bucataria, dar vei proteja și mobilierul acesteia.

 

Mai importantă decât decorarea este protejarea mobilei din bucătărie. Vasele încinse pot deteriora sau chiar topi fețele de masă ce conțin fibre sintetice. Pentru a prelungi durata de viață a pieselor de mobilier folosește un suport pentru vasele încinse.

suport vase incinse bucatarie

https://www.decorix.ro/suport-pentru-vase-liliac.html

Micile detalii fac diferența, așa că nu te sfii să le integrezi în decorul bucătăriei tale. Alege elemente indispensabile și dă-le o notă de originalitate și eleganță. Înlocuirea solnițelor este un mod simplu și necostisitor de a înfrumuseța masa din bucătărie.

set solnite inimioare

https://www.decorix.ro/solnite-inimioare.html

Înlocuirea întregii vesele poate însemna o cheltuială destul de mare. Pentru a readuce la viață un set învechit, întregește-l cu câteva piese noi și pline de culoare. Pastelurile sunt la modă, așa că adaugă în colecția ta elemente specifice.

castron diverse culori

https://www.decorix.ro/bol-ceramica-pastel.html

Salvează

Salvează

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.